Home | blog | Footnotes koop je bij Theo Jansen Schoenen

Leestijd: 1 minuut

dealer in de spotlight

Shop de wintercollectie nu ook bij Theo Jansen Schoenen

De winkel van Theo Jansen Schoenen gesitueerd in hartje centrum van het heerlijke Nijmegen, is een absolute aanrader wanneer u een bezoek brengt aan deze stad.

Bent u op zoek naar het perfecte paar, modieus, trendy maar bovenal comfortabele schoenen om uw outfit af te stylen? Dan verlaat u misschien binnenkort wel de winkel met een tevreden aankoop. Want Theo Jansen schoenen biedt u een ruime keuze met de leukste modellen volgens de allerlaatste trends. Theo Jansen schoenen is tevens specialist in comfortschoenen en heeft hierin ook een zeer breed aanbod.

Passie voor schoenen

Het team bestaat heden ten dage uit 10 deskundige verkoopsters en verkopers die allemaal een passie voor schoenen hebben. Dit zult u direct ervaren ondermeer door de aandacht die zij u bieden wanneer u dat wenst. Maar snuffelt u liever op uw eigen tempo door de collectie, geen enkel probleem. Het personeel brengt het door u gewenste model graag op uw aangeven. Kortom aandacht en expertise staan hoog in het vaandel bij de Nijmeegse onderneming van Natalie Jagtenborg. Als telg uit een echte schoenen familie, de derde generatie alweer, weet zij als geen ander de wensen van het klantenbestand te vertalen naar het winkelaanbod. Zo ook als het gaat om de Footnotes collecties in de winkel welke inmiddels alweer een aantal seizoenen verkrijgbaar zijn. Bekijk hier welke modellen Theo Jansen deze winter heeft ingekocht.

Footnotes past bij jou!

Winactie

Doe jij al mee aan de winactie?

Van 7 oktober tot 7 november 2022 maak je bij Theo Jansen Schoenen kans om het aankoopbedrag op een paar Footnotes terug te winnen. Niet alleen in de winkel maar ook online maak je kans. Lees hier meer over de winactie.

theo jansen schoenen

De Flyer

blogs

Vergelijkbare berichten

Loading...