Home | blog | Footnotes actie week bij Verest Schoenen

Leestijd: 1 minuut

dealer in de spotlight

Footnotes actie week bij Verest Schoenen

Footnotes actie week bij Verest Schoenen op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei in het mooie Brabantse plaatsje Heeze. Ben jij er ook bij? 

Verest Schoenen, een familiebedrijf met inmiddels meer dan 100 jaar ervaring in de schoenen verkoop. Het assortiment van Verest Schoenen bestaat uit een breed merken pakket in het mode en comfort segment. Footnotes is sinds het voorjaar van 2023 wederom met een deel van de collectie bij deze gezellige familiewinkel aanwezig. 

Service en klantgerichtheid is een belangrijke basis van het inmiddels grote en nog altijd groeiende klantenbestand wat in Zuid-Oost Brabant is opgebouwd. Het hechte team van Verest wordt dagelijks enthousiast wanneer zij je kunnen voorzien van een goed advies en jij de winkel verlaat met een tevreden aankoop. Onder het genot van een Brabants bakje koffie kun je in deze gezellige familiezaak dan ook in alle rust kijken en kiezen, uit de door eigenaresse Sandra, zorgvuldig samengestelde collectie.

Tijdens de Comfort-Dagen zet Verest Schoenen haar comfort merken extra in de spotlight! Bij aankoop van een paar schoenen uit de comfortcollectie krijg je van Verest Schoenen in samenwerking met de merken, waaronder Footnotes een leuke goodiebag. Tevens maakt je bij hun kans om het aankoopbedrag in de vorm van een tegoedbon terug te winnen.

Verest Schoenen

De Flyer

blogs

Vergelijkbare berichten

Loading...