Veelgestelde vragen

FAQ

Welke wijdte past bij mijn voet?

We snappen dat de zoektocht naar een passende schoen nogal ingewikkeld kan zijn. Je kunt daarom altijd terecht bij één van onze dealers in de buurt. Bekijk hiervoor onze store locator.

Wist je dat je ook gemakkelijk en snel zelf jouw maat op kan meten? Klik hier voor onze maattabel.

Waar kan ik een klacht indienen?

De dealer is altijd het eerste aanspreekpunt! Zorg er voor dat je de bon of factuur van jouw aankoop aan hen kan laten zien. De Footnotes dealer beoordeelt de klacht en komt samen met jou tot een oplossing.

Heb ik garantie op mijn schoenen?
Je ontvangt op al jouw aankopen een wettelijke garantie. Aan de wettelijke garantie is geen vaste termijn gekoppeld, dit verschilt namelijk per model. Dat wil zeggen dat de schoenen moeten voldoen aan wat je als consument in alle redelijkheid van het model mag verwachten. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met de dealer waar jij jouw Footnotes hebt gekocht.
Ik heb geen dealer in mijn buurt, maar ik wil jullie schoenen wel graag hebben!

Allereerst vinden wij het natuurlijk erg vervelend dat er nog geen Footnotes dealer bij jou in de buurt is! Laat jouw favoriete winkelier dan ook zeker weten dat jij Footnotes graag ziet tussen hun merken pakket. Gelukkig hebben wij verschillende dealers die een webshop hebben. We delen deze graag met je:

Beurskens schoenmode
Bleeker schoenen
Geenen schoenen
Gert de Olde Schoenen
Helga Schuurman Schoenen & Podologie
Holweg Schoenen
Klinkenberg Schoenen
Mesco Schoenen
Nijhof Schoenen
Orrsing Schoenmode
Schoenmode de Rooij
Tiptoo schoenen
Zonnenberg schoenen
de Roos Schoenen
Derksen schoenmode
Leemreise Schoen en Voetzorg

Loading...