Home | blog | wat zijn comfortschoenen?

Leestijd: 2 minuten

Wat zijn comfortschoenen?

Comfortschoenen

Voor iedere dame is het belangrijk dat schoenen lekker lopen, zeker als je voeten extra aandacht en zorg nodig hebben. In het dagelijks leven zijn je voeten erg belangrijk. Klachten zoals pijn in lichaamsdelen en gewrichten kunnen een aanleiding zijn van voetproblemen. Ervaar je dergelijke klachten? Wij adviseren dan om langs te gaan bij een comfortspecialist of podoloog bij jou in de buurt.

Wat zijn comfortschoenen?

Comfortschoenen zijn schoenen die een bijdrage leveren aan jouw loop- en draagcomfort. Er zijn vele schoenen voor comfort ontwikkeld, omdat nou eenmaal niet iedere voet hetzelfde is. Bij deze modellen wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld steunzolen. Door het uitneembare voetbed is het gemakkelijk gemaakt om je eigen speciale zooltjes in de schoen te leggen. Heb je geen steunzolen? Dan is het door ons speciaal ontwikkelde voetbed een genot voor iedere voet.

Comfortschoenen in wijdtematen

Beschik jij over (extra) smalle of wellicht wel (extra) brede voeten? Voor jou zijn er comfortabele schoenen dames met een speciale wijdtemaat. Schoenen die beschikken over een wijdtemaat zorgen ervoor dat jouw voeten optimaal worden ondersteund en niet worden bekneld. Dit komt mede door de uitstekende pasvorm van deze schoenen. Door deze pasvorm voorkom je (verergerde) voetklachten.

Footnotes past bij jou!

Bij Footnotes vind je schoenen in wijdte G, H & K. Door ons speciaal ontwikkeld voetbed wordt lopen een optimale ervaring. Ben je niet zeker over je lengte- en/of breedtemaat? Via onze maattabel meet je gemakkelijk en snel jouw maat op!

Vergelijkbare berichten

Loading...