Home | blog | damesschoenen voor brede voeten

Leestijd: 3 minuten

Damesschoenen voor brede voeten

Iedere voet is anders, dat staat vast. Het is voor dames die opzoek zijn naar brede damesschoenen vaak lastig om deze daadwerkelijk te vinden. Vaak kiezen deze dames eerder voor comfort dan voor trendy. Een te smalle schoen gaat nou eenmaal irriteren. Met brede damesschoenen van Footnotes zet je de eerste stap naar heerlijk lopen.

Schoenen voor brede voeten vrouw

Schoenen in diverse lengtematen zijn er in overvloed. Wijdtematen daarentegen zijn minder populair. Bij Footnotes is dit zeker niet het geval! In onze collectie vind je schoenen voor iedere voet. Wist je dat: wijdtematen niet worden aangeduid met cijfers, maar met letters? De standaard wijdtemaat is G, maar bij Footnotes bieden we ook damesschoenen wijdte H en damesschoenen wijdte K.

Brede damesschoenen kopen

Ben je benieuwd naar jouw wijdtemaat en wil je brede damesschoenen kopen? Voor een betrouwbare meting adviseren wij je om je voeten (gratis) te laten opmeten bij een van onze Footnotes dealers. Op deze manier ervaar je wat de juiste pasvorm voor verschil kan maken. Ook vind je onze maattabel terug op onze site.

Speciaal ontwikkelt

Lopen wordt een nieuwe ervaring met het speciaal ontwikkelde voetbed. Dit voetbed ligt in al onze schoenen, dus ook in onze brede damesschoenen. Hierdoor zijn Footnotes schoenen comfortabel. Tevens is dit voetbed uitneembaar.

Uitneembaar voetbed brede schoenen dames

Damesschoenen voor brede voeten zoeken is lastig. Vooral wanneer je (ook nog) met steunzolen te maken krijgt. Vaak zijn voetbedden niet uitneembaar en ligt je voet met een steunzool hoger in de schoen. Dit kan pijn en infecties veroorzaken. Wij van Footnotes vinden het daarom erg belangrijk dat het voetbed uitneembaar is.

Trendy brede schoenen dames

Het is niet altijd makkelijk om trendy, maar comfortabele schoenen te vinden. Bij Footnotes ben je aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit trendy en comfortabele damesschoenen. Of je nu op zoek bent naar stoere bikerboots, trendy instappers of sportieve sneakers: wij hebben passende modellen voor elke voet. Ontdek het zelf en bekijk onze collectie of ga naar een dealer bij jou in de buurt.

Footnotes past bij jou!

Vergelijkbare berichten

Loading...