about

Ons verhaal

Footnotes staat voor trendy comfortabele schoen mode met een schat aan toegevoegde waarde op gebied van pasvorm en draagcomfort. Modieuze schoenen voor iedere vrouw, ongeacht leeftijd en voor elk moment van de dag. Van sportief tot gekleed bieden wij verschillende stylen om uw outfit net dat beetje extra te geven. Vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit is waar wij voor staan. Wij streven naar herkenbare collecties met een duidelijk en eigenzinnig signatuur. Wij garanderen u de perfecte pasvorm door een optimale hiel sluiting. Onze schoenen zijn altijd verkrijgbaar in de juiste breedtemaat, van smal tot extra breed. Wij maken gebruik van de beste en zachtste leersoorten zodat al onze schoenen altijd zacht en comfortabel aanvoelen. Zelfs onze unieke voetbedden hebben een zeer hoogwaardig comfort, zorgen voor optimale ondersteuning en schokdemping en zijn van hetzelfde zachte kalfsleer voorzien. Want het verwennen van voeten is voor iedere leeftijd belangrijk en gewenst.  Uiteraard kunt u in al onze schoenen ook uw eigen steunzolen of correctiezolen dragen. Footnotes zijn ook verkrijgbaar in halve maten.

 

Hoogwaardig comfort

De collecties van Footnotes worden gemaakt op verschillende pasvorm leesten en zijn altijd voorzien van uitneembare voetbedden waardoor iedere schoen geschikt is voor uw inleg zooltjes. Deze leesten worden in eigen studio ontwikkeld en kennen verschillende breedtematen. Voor de normale voeten biedt Footnotes G-wijdte leesten en voor de wat bredere voorvoet bieden wij H-wijdtes. Speciaal voor de extra brede voet ontwikkelen wij onze collecties ook op K-wijdte leesten. De combinatie tussen een juiste breedte maat, optimale hiel sluiting en een hoogwaardig ondersteunend voetbed vormen het DNA van Footnotes schoenen. Wij maken daarbij gebruik van de beste en zachtste leersoorten zodat al onze schoenen altijd zacht en comfortabel aanvoelen. Onze unieke voetbedden zijn in samenwerking met erkende podologen ontwikkeld en zorgen daardoor voor een optimale ondersteuning van de voet. Bovendien zijn ze voorzien van speciale schok dempende elementen zodat het loopcomfort op elke ondergrond gegarandeerd is.

 

Zelf bedacht

Alle leesten worden door onszelf in de eigen studio vormgegeven en de fabricage van collecties geschiedt onder de hoogste kwaliteitseisen. Daarom onderscheidt Footnotes zich in materiaalgebruik, uitstraling en pasvorm.

Loading...