Stage marketing & communicatie

Stagiair(e) marketing & communicatie – fulltime

Ben jij diegene die net dat extra stapje zet om tot het gewenste resultaat te komen en wordt jij enthousiast van het werken in een klein, gedreven en informeel team? Dan zijn wij bij Footnotes op zoek naar jou!

Voor het komende schooljaar zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) marketing- en communicatie. Als echte allrounder op het gebied van marketing & communicatie krijg je de mogelijkheid om je op vele vlakken te ontwikkelen. Tijdens jouw stage werken we gezamenlijk verder aan het bouwen en optimaliseren van onze marketing, sales en brand activiteiten. Naast dat je goed samen kan werken, vinden wij zelfstandigheid ook erg belangrijk. Je stagebegeleidster Nadeche zal je gedurende de gehele stageperiode ondersteunen en begeleiden tijdens de werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor het schrijven en creëren van (online) content. Ook zal je kennis maken met het bewerken van beelden voor de webshop. Kunnen werken met Adobe programma’s is een pre, maar dit kunnen wij je natuurlijk ook altijd aanleren! Kortom een veelzijdige en uitdagende stage.

Wie is Footnotes?

Wij zijn een ambitieus bedrijf waarbij de sfeer erg gemoedelijk en informeel is. De lijntjes zijn kort en met al jouw vragen kun je bij ons terecht. Niets is te gek! Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische schoenenmarkt. Bij Footnotes ontwerpen, creëren en verkopen wij schoenen voor vrouwen die behoefte hebben aan een (extra) smalle of (extra) brede schoen. Wij gaan graag samen met jou onze positie in de markt verder claimen en verstevigen. Wij bieden jou een veelzijdige stage waarbij we eigen initiatief erg zullen aanmoedigen. Je krijgt van ons veel inzichten, mogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in ons kantoor in Waalwijk in Noord-Brabant. Daarnaast zal je tijdens jouw stageperiode een of meerdere bezoeken aan onze stand in het schoenencentrum in Nieuwegein (C.A.S.T.) mogen brengen of op bezoek gaan bij een van onze winkeliers. Wij willen je kennis laten maken met alle aspecten van de schoenenwereld.

Wie ben jij?

  • Je bent proactief, gedreven en toont eigen initiatief
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent commercieel ingesteld en communicatief sterk
  • Je bent leergierig, creatief en zelfstandig
  • Je volgt een studie in de richting van marketing & communicatie
  • Je bent geïnteresseerd in de modebranche
  • Je woont in omgeving Waalwijk / Breda / Tilburg / ’s Hertogenbosch

Let’s get started!

Social media

Zorg samen met Nadeche voor een hogere naamsbekendheid en  betere zichtbaarheid van Footnotes via alle social media kanalen!

It’s all in the details

Meten is weten! Hoe kan Footnotes zich nog beter inspelen op de wensen van de consument?

Je bent een echte kunstenaar met woorden

Weet jij met de juiste woorden de verschillende doelgroepen aan te spreken? Leef je uit! Je krijgt alle vrijheid om hiermee aan de slag te gaan.

On- en offline

Je bent een echte allrounder, samen pakken we alles op om Footnotes naar een hoger level te brengen!

Webshop

Fotografie, beelden bewerken, teksten schrijven en het product plaatsen op de webshop.

Creatieve denktank

Met ons team sparren we graag over allerlei creatieve uitingen en oplossingen waarbij jij met de juiste input ook een rol zou kunnen spelen.

Hoe neem ik contact met jullie op?

Ben je na het lezen van onze (stage)vacature enthousiast geworden? Wij zien graag jouw cv en motivatie tegemoet. Uiteraard staat de vacature open voor iedereen die zich hierin herkent! Reageren kan door een e-mail te sturen naar: info@footnotes.nl ter attentie van afdeling HR of bel naar 0416 – 347 575.

Loading...