voor de extra brede voet

De Addition collectie

Maak kennis met de nieuwe functionele modesneaker van Footnotes: De ADDITION-K. Een trendy look gecombineerd met een heerlijke comfortabele pasvorm voor de extra brede voet. De speciaal ontwikkelde loopzool en inlegzool zorgen voor ongekend loopplezier door hun specifieke kenmerken.

MODERNE SPORTS-FASHION UITSTRALING

De Addition-K modellen zijn er in verschillende kleur- en materiaalcombinaties. Uiteraard is gebruik gemaakt van de beste en zachtste Italiaanse kalfsleersoorten en suedes. De nieuwste technische materialen zijn verwerkt in de uppers, welke vooral in de sportwereld hun intrede hebben gedaan. Deze zijn licht, sterk en ademend en geven de schoen een moderne sports-fashion uitstraling.

TOEGEVOEGDE WAARDE

De Addition sneakerlijn dankt zijn naam niet voor niets aan de vele extra’s die in dit unieke concept zijn verwerkt. Tevens leent de Addition sneaker zich perfect voor uw eigen correctie zooltjes! Kortom; Product toegevoegde waarde in de breedste zin van het woord!

De collectie

Footnotes, past bij jou!
Shop Now

Addition-K

Loopzool & het voetbed

Gemaakt van extra lichtgewicht ETR (Expanded Thermorubber) in 2 verschillende lagen. De middenkern is licht, zacht en super buigzaam. Dit bevorderd een heerlijk soepele afwikkeling. De toplaag heeft een hogere hardheid, waardoor een hoog slijtage gehalte gegarandeerd is. De in de middenkern ingebouwde lichtgewicht EVA pads zorgen voor een optimale schokabsorptie bij de landing. De toplaag heeft een hogere hardheid, waardoor een hoog slijtage gehalte gegarandeerd is.

Loading...