Meijerink Comfortabele Schoenmode

De winkels van Meijerink Schoenen bieden u een zeer ruime collectie damesschoenen maar ook de heren worden hier niet teleurgesteld. Zij streven naar optimaal loopplezier voor al hun klanten.

Footnotes
dealer sinds

Zomer 2021

Wij zijn verheugd weer een nieuwe Footnotes dealer te mogen verwelkomen:

Meijerink Comfortabele Schoenmode

Deze bevlogen Noord Hollandse onderneming bestaat inmiddels al weer sinds 1941. Zij voorzien u dan ook altijd van het juiste advies, door gedegen expertise en vakmanschap. Dit merk je direct bij een bezoek aan één van de winkels. Alom bekend om hun professionele en klantvriendelijke aanpak die zeker zal bijdragen aan; een voor u tevreden schoen aankoop.  

Meijerink Schoenen is zoals gezegd al 79 jaar een vast gezicht in Noord Holland. Deze bloeiende  onderneming heeft zich al die tijd met enthousiasme en echt ondernemers bloed blijvend weten te ontwikkelen, waardoor zij zijn uitgegroeid van schoenmakerij naar een retailbedrijf met vijf schoenenwinkels en twee webshops. 

De winkels bieden u een zeer ruime collectie damesschoenen maar ook de heren worden hier niet teleurgesteld. Zij streven naar optimaal loopplezier voor al hun klanten. Of u nu, gratis een voetmeting wilt laten uitvoeren of een afspraak met een podoloog wenst, Meijerink schoenen biedt u meerdere diensten onder één dak.

Voorzien van een heerlijk bakje koffie of thee kunt u dan ook rustig een keuze maken uit de mooie collectie Footnotes die zij voor zomer 2021 bij ons hebben ingekocht. 

Bekijk onze storelocator voor het bezoek adres van Meijerink Schoenen.

Neem zeker ook een kijkje op hun social media kanalen voor de juiste beleving van de winkels.