Stage Media vormgeving

Neem contact op

Mediavormgeving & social media

Stage – Fulltime 

Wordt jij enthousiast van het werken in een informeel team en ben je degene
die kansen en gelegenheden aangrijpt om net dat stapje extra te zetten.
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Het bedrijf en de functie

Als echte allrounder op het gebied van grafische vormgeving krijg je de mogelijkheid om je op vele vlakken te ontwikkelen. Wij stimuleren eigen initiatief. Worden blij van jouw enthousiasme en willen daar mee graag Footnotes verder uit bouwen. Je wordt onderdeel van een klein en gezellig team. Gezamenlijk werken we aan het verder bouwen en optimaliseren van onze visuals gerelateerd aan onze marketing, sales en brand activiteiten. Jij bent, na je eerste kennismaking goed in staat om zelfstandig te werken. Onze eigen topper Nadeche zal je gedurende de gehele stageperiode ondersteunen en begeleiden. Je bent ook mede verantwoordelijk voor de communicatie rondom alle in te zetten beeld bewerkingen tbv de webshop. Hiervoor kunnen we je input zeker gebruiken. Kortom een veelzijdige en uitdagende stage.  

We zijn een ambitieus bedrijf maar de sfeer is gemoedelijk en informeel. Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt en hebben in het verleden qua positie en branding alles zorgvuldig en met een duidelijke visie en missie weten neer te zetten. We gaan daarom graag samen met jou deze positie verder claimen en verstevigen. Wij bieden je een veelzijdig stage plek waarbij we één ding heel belangrijk vinden en ook echt van je zullen vragen; Wij zijn op zoek naar iemand met een echte hands-on mentaliteit. Bezit jij deze eigenschap dan pas je wellicht perfect in ons team. Je krijgt van ons veel mogelijkheden, inzichten en alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Je komt daarbij te werken in ons kantoor in Waalwijk. Daarnaast zul je tijdens het verkoopseizoen ook één of meerdere bezoeken aan onze stand in het schoenen centrum in Nieuwegein mogen brengen (C.A.S.T.) of op bezoek gaan voor communicatie doeleinden bij één van onze winkeliers. Jouw stage periode zal zeker veelzijdig en inspirerend genoemd mogen worden. 

Wie ben jij?

 • Je bent proactief

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Je bent commercieel ingesteld en communicatief sterk

 • Je bent precies en accuraat  
 • Je bent leergierig creatief en zelfstandig. 

De werkzaamheden

 • Verzorgen en mede beheren van onze website 
 • Visual design input zowel online als offline 
 • Mede monitoren en optimaliseren van onze social media accounts, instagram en facebook met jouw grafisch vormgeven inzicht 
 • Creatieve en wervende content mede bedenken voor onze doelgroepen en deze plaatsen.  
 • Content maken voor onze marketing campagne 
 • Bijdragen aan de Online Marketing strategie 
 • Fotograferen van onze producten tbv de webshop 

Hier worden wij
enthousiast van, jij ook?

Let’s get social

Zorg samen met Nadeche en een stagaire Marketing en communicatie voor een nog betere zichtbaarheid van Footnotes via alle social media kanalen

It’s all in the details

Je draagt bij en signaleert markt gerelateerde ontwikkelingen ten aanzien van visuele uitingen 

Je bent een echte kunstenaar met woorden.

Weet jij met de juiste beelden de verschillende doelgroepen aan te spreken? Leef je uit! Je krijgt alle vrijheid om hiermee aan de slag te gaan.  

On- en offline

Je bent een echte allrounder, samen pakken we alles op om Footnotes naar een hoger level te brengen! 

Webshop

Fotografie, beelden bewerken en het product plaatsen op de webshop. 

Creatieve denktank

Met ons team sparren we graag over allerlei creatieve uitingen en oplossingen waarbij jij en de andere collega stagaire meedenken en met de juiste input jij ook een rol zou kunnen spelen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op een plan een afspraak in!

Ben je na het lezen enthousiast geworden? Wij zien graag jouw cv en motivatie tegemoet. Uiteraard staat de vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Reageren op deze super leuke stageplek kan door een e-mail te sturen naar: info@footnotes.nl ter attentie van afdeling HR.