20 YEARS OF SHOES

ONS VERHAAL
Bekijk de collectieSTORE LOCATOR

Footnotes staat voor trendy comfortabele schoen mode met een schat aan toegevoegde waarde op gebied van pasvorm en draagcomfort. Modieuze schoenen voor iedere vrouw, ongeacht leeftijd en voor elk moment van de dag. Van sportief tot gekleed bieden wij verschillende stylen om uw outfit net dat beetje extra te geven. Vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit is waar wij voor staan. Wij streven naar herkenbare collecties met een duidelijk en eigenzinnig signatuur.

Wij garanderen u de perfecte pasvorm door een optimale hiel sluiting. Onze schoenen zijn altijd verkrijgbaar in de juiste breedtemaat, van smal tot extra breed. Wij maken gebruik van de beste en zachtste leersoorten zodat al onze schoenen altijd zacht en comfortabel aanvoelen.

 

Zelfs onze unieke voetbedden hebben een zeer hoogwaardig comfort, zorgen voor optimale ondersteuning en schokdemping en zijn van hetzelfde zachte kalfsleer voorzien. Want het verwennen van voeten is voor iedere leeftijd belangrijk en gewenst. 

Uiteraard kunt u in al onze schoenen ook uw eigen steunzolen of correctiezolen dragen. Footnotes zijn ook verkrijgbaar in halve maten.

About Footnotes

Footnotes staat voor trendy comfortabele schoen mode met een schat aan toegevoegde waarde op gebied van pasvorm en draagcomfort. Modieuze schoenen voor iedere vrouw, ongeacht leeftijd en voor elk moment van de dag. Van sportief tot gekleed bieden wij verschillende stylen om uw outfit net dat beetje extra te geven. Vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit is waar wij voor staan. Wij streven naar herkenbare collecties met een duidelijk en eigenzinnig signatuur. Wij garanderen u de perfecte pasvorm door een optimale hiel sluiting. Onze schoenen zijn altijd verkrijgbaar in de juiste breedtemaat, van smal tot extra breed. Wij maken gebruik van de beste en zachtste leersoorten zodat al onze schoenen altijd zacht en comfortabel aanvoelen. Zelfs onze unieke voetbedden hebben een zeer hoogwaardig comfort, zorgen voor optimale ondersteuning en schokdemping en zijn van hetzelfde zachte kalfsleer voorzien. Want het verwennen van voeten is voor iedere leeftijd belangrijk en gewenst. Uiteraard kunt u in al onze schoenen ook uw eigen steunzolen of correctiezolen dragen. Footnotes zijn ook verkrijgbaar in halve maten.

 

Only the Best

Zelf bedacht

 Alle leesten worden door onszelf in de eigen studio vormgegeven en de fabricage van collecties
geschiedt onder de hoogste kwaliteitseisen. Daarom onderscheidt Footnotes zich
in materiaalgebruik, uitstraling en pasvorm.

Shop je bij ons, dan shop je ook bij je favoriete winkelier! 

Wij kiezen onze landelijke verkooppunten zorgvuldig. Het is dan ook bewust onze policy om van elk online gekocht paar Footnotes op onze webshop een substantieel deel van het aankoopbedrag terug te laten vloeien naar onze favoriete ambassadeurs in het land.

Heeft u ook zo’n favoriete schoenenwinkel in de buurt? Geef dan in onze online shop uw voorkeur aan ons op, zodat wij deze 

 

onderneming kunnen belonen met een deel van uw aankoopbedrag!

Heeft u geen voorkeur? Geen probleem. Wij zullen dan middels onze postcode verbinder de dichtstbij zijnde Footnotes dealer selecteren waar wij het aankoopbedrag mee zullen delen.