Pluspunten

Toegevoegde waarde

  • Sinds het voorjaar van 2013 zelfs verstelbare sandalen met uitneembaar voetbed!
  • Er wordt gebruik gemaakt van luxe en soepel materiaal.
  • Extra ruimte in de schoen voor de prettige afwikkeling van de voet.
  • Zacht, antibacterieel uitneembaar voetbed. Mocht je liever je eigen voetbed gebruiken is dit natuurlijk mogelijk.
  • Omdat nu eenmaal iedere voet verschillend is, verkrijgbaar in meerdere wijdtematen.
  • Verkrijgbaar in halve maten vanaf 36 tot en met 44.
  • Geef je postcode of plaats in bij verkooppunten en vind een winkel bij je in de buurt voor het beste advies!

Uitleg wijdte maten

De tenen hebben behoefte aan voldoende bewegingsvrijheid. Wij houden rekening met de gewenste ruimte op de voorvoet door te zorgen voor een goed aansluitende en passende schoen. Dit is de basis voor een gezond lichaam. 

Footnotes ontwikkelt de schoenen op meerdere wijdtematen. Indien een schoen in verschillende wijdtematen verkrijgbaar is, is dit zichtbaar bij de foto. Indien er geen melding van gemaakt wordt, kan je uitgaan van de wijdtemaat G.

Maatlabel footnotes

Je kunt gemakkelijk zelf je eigen voetwijdte opmeten. Plaats hiervoor het meetlint om de bal van je voet, dit is het breedste gedeelte van je voet. Houdt er rekening mee dat je niet te veel spanning op het lint zet. Net als bij de juiste pasvorm van je schoen wil je dat deze goed aansluit, zonder je voet af te knellen of dat je schoen juist te ruim zit. Download hier het maattabel.

Maten

De collectie van Footnotes is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 44, waaronder ook halve maten heeft een uitneembaar voetbed en diverse wijdtematen. Je vindt altijd wel een schoen of laars die perfect past!

Onderzoek

Regelmatig houden wij een consumentenonderzoek onder de Footnotes draagsters. Maar liefst 96% van de ondervraagden blijkt uitermate tevreden te zijn over de pasvorm van de schoenen. 
De doelgroep staat zeer positief tegenover het merk en is in hoge mate merktrouw.

Bekijk ook: Onderhoud /// Vakmanschap